Kamis, 31 Maret 2011

fisika soal dan pembahasan gerak lurus


PHYSICS TASKS
1.    What the meaning of distance?
Answer:
The distance is defined as the path length traveled by an object to perform certain Within a time interval, and is a scalar quantity.
2.    Nova ran around the American football pitch to the which has a length of 400 m and width 100 m. ahmad Went from point A and stop at point C by passing through point B. Determine the distance of nova!
a. 400 m
b. 500 m
c. 50 m
d. 150 m
e. 111.8 m
Answer:
>
nova
nova distance
distance AB
+ BC
=
400 + 100
=
500 m
> Then, ahmad distance is
 500 m. The correct answer is b

3.    Displacement divided by time interval is the sense of. . .
Answer:
>> Speed
4.    an object has a displacement movement of 0, explain and give examples
Answer:
Occurs when:
Circular travel path, for example, a runner ran around the ring-shaped city park, then back into place.
5.    Acceleration is. . .
Answer:
change in velocity divided by time interval
6.    If the distance moved back into place. For example, a moving object with a 5 cm to the left, then moved 5 cm to the right, then the displacement is 0.
A move to the right thing as far as 9 meters. Then move to the left and right as far as 4 meters displacement object A is. . .
Answer:
>> Δx = x1 x2 x3
 = (9m) (-4m) (4m)
= 9 m
7.    Andi riding a motorcycle to the north is accelerated from rest to speed of 72 km / h in 5 s. Determine the magnitude and direction of the acceleration of Andi!
Answer:
a. Average acceleration
a = (v2-v1) / (t2-t1)
a = (20-0) / (5-0)
= 4 m/s2
8.    Object x moving with a period of 0.25 seconds, the frequency of the object is. . .
Answer:
F = 1 / t
F = 1 / 0, 25
F = 4 Hz
9.    Things said to move when. . .
Answer:
changed to a reference point.

10.  What is displacement?
Answer:
Displacement is the change in position of an object to perform certain Within a time interval and is a vector quantity.
11.  To measure the speed of an object,. Can be measured using. . .
Answer:
Speedometer
12.  Could it be the Same distance and displacement? Explain ...
Answer:
a.    3
b.    4
c.    9
d.    16
e.    8
Possibly, if the direction of the force straight / inline. For example, if x1 = 5 to the right, x2 = 3 to the right as well, then the distance is x1 x2 = 8. And the displacement is x1 x2 = (5) = (3) = 8.
13.  Sitompul riding a motorcycle racing with an acceleration of 4 m/s2. Find the speed Sitompul after moving for 10 seconds, if the initial speed of zero!
Answer:
vt = v0 a • t
= 0 4 • 10
= 40 m / s
So, after 10 seconds Sitompul speed is 40 m /
s
14.  An object moving to the right from point 0 to point 18, then turn left onto the point 9. The distance the object is. . .
a.
19
b.
13
c. 27
d. 81
e. 18
answer:
>> Δx = x1
+ x2
= 18
+ 9
= 27
15.  Angular velocity in radians of the second is. . .
Answer:
= 2π / t
= 2π/60
= Π/30t
16.  For 0 = t 18, then t = -18 (this is not possible because the car is accelerated rather than slowed)
For 0 = t - 3, then t = 3 (substitute t that right because the car accelerated)
So, the time required Aseng to travel 54 meters is 3 seconds.
17.  Sprott driving a car with a speed of 90 km / h for 30 minutes. Distance traveled by Sinta is. . .
Answer:
s = v / t
s = 90 / 0.5
s = 45 km






18.  Could it be the Same distance and displacement? Explain ...
Answer:
a)    3
b)    4
c)    9
d)    16
e)    8
Possibly, if the direction of the force straight / inline. For example, if x1 = 5 to the right, x2 = 3 to the right as well, then the distance is x1 x2 = 8. And the displacement is x1 x2 = (5) = (3) = 8.
19.  To measure the speed of an object,. Can be measured using. . .
Answer:
Speedometer
20.  Velicometer is a tool used to measure. . .
Answer:
The speed of an object.




0 comment :

Reactions:  

Poskan Komentar

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates